Magisk Konsert

I samarbeid med Steinar Thelen kan ditt korps lage en magisk konsert. Konserten blir til i samarbeid og dialog med dere. Steinar Thelen er med på generalprøven for å finpusse kjøreplan og gå gjennom programmet. På konserten presenterer Steinar musikken og gjør magiske innslag gjennom konserten. 

​I tillegg til mange års erfaring som profesjonell tryllekunstner har Steinar Thelen en solid bakgrunn fra korps som utøver, dirigent, styremedlem og styreleder.

Lag en familiekonsert med program for alle aldre, eller en magisk aften for voksne. Jubileumskonsert, nyttårskonsert, sommerkonsert m.m. Ta kontakt for å lufte idéer. I mange tilfeller kan korpset søke om støtte til slike prosjekter.

Kunder

Ensembler som nylig har gjennomført magisk konsert:

Bergen Filharmoniske Orkester, Alna Janitsjar, Sagvåg Musikklag, Rosendal Musikklag, Midtun Skulekorps.

Steinar Thelen har de siste 20 årene gjennomført magiske konserter med en rekke korps. Blant annet flere konserter med Manger Musikklag og Krohnengen Brass Band. I 2019 og 2020 står flere konserter i Oslo og Bergen for tur.

Rosendal Musikklag

"Du er behagelig og profesjonell å jobbe med- og veldig flink. Du serverte gode seriøse poeng og morsomme og fascinerende opplevelser. Helt supert. Du tok behovet vårt, skjønte opplegget og leverte det vi trengte. Vi har hatt mange både store og små artister å samarbeide med gjennom de siste 15 -20 årene i alle fall... ​og du er absolutt favoritt"

Spørsmål om magisk konsert?

Ta kontakt i dag for å lufte idéer til deres neste magiske konsert! Ring 41087338, eller send mail til info@cominoevent.no
Hvis dere allerede har en fastsatt dato kan dere fylle ut kontaktskjema og få et uforpliktende pristilbud.