Underholdning til julebordet.

Steinar Thelen har vært profesjonell artist i over 20 år. Booker du Steinar Thelen til ditt arrangement er du garantert både god underholdning og profesjonell oppfølging og punktlighet. Du vil få tilsendt uforpliktende tilbud. Velger dere å bestille vil dere raskt få tilsendt kontrakt. Frem mot arrangementet blir dere fulgt opp om kjøreplan og andre detaljer.

«Steinar stod for underholdningen på årets julebord, noe vi fikk flere gode tilbakemeldinger på. Det er lett å kommunisere med Steinar, og både planlegging og koordinering gikk på skinner. Han demonstrerte sin imponerende fingerferdighet og klarte kunststykket å holde oppmerksomheten til 90 feststemte julebord-deltakere. Jeg anbefaler Steinar for de som ønsker en magisk touch på arrangementet sitt».

– IFS Norge

Gjestene vil få se fantastiske og umulige numre fremført med elegant fingerferdighet og humor.

Når gjestene ankommer festen kan de få oppleve fantastisk nærmagi/ close up magic ved bordene, eller mens de mingler og drikker velkomstdrikk. Senere får de oppleve et trylleshow før eller etter middag. Showet kan også deles opp som små innslag utover kvelden. Opplegget skreddersys sammen med dere og tilpasses deres kjøreplan.

Det viktigste er å sikre seg datoen før det blir fullbooket. De fleste har julebord i november eller desember og de mest populære datoene forsvinner fort!

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på magisk julebord!

Forespørsel på underholdning: