Magisk Bryllup!

Et sikkert vårtegn for meg er at det begynner å strømme inn forespørsler om underholdning i bryllup.
«Hva har en tryllekunstner å gjøre i et bryllup?» sier du kanskje. Dagen er jo allerede magisk! I Norge blir det mer og mer vanlig å leie inn en tryllekunstner. Kolleger i England forteller at der har det vært svært utbredt i mange år.

Det mest populære er at jeg tryller når brudeparet er til fotografering. Dette er typisk en periode med dødtid – spesielt i store bryllup. Med to familier + venner er det muligens mange som ikke kjenner hverandre. Nærmagi er den perfekte «ice-breaker». Jeg mingler med gjestene og underholder små grupper om gangen. Etterpå har alle noe å prate om. Seinere gjør jeg kanskje entré igjen med et show for hele forsamlingen. Dette kan være til kaffen eller senere på festen.

Magisk Toastmaster:
Jeg har mange års erfaring som toastmaster og konferansiér på store og små arrangementer.
Jeg sørger for at timeplanen følges, talere introduseres og holder kontakt med kjøkken og servitører.
I tillegg serverer jeg selvsagt magiske innslag utover kvelden.

Dagen er selvsagt svært viktig for brudeparet! Dere trenger en toastmaster som har kontroll.
Jeg er presis og alltid godt forberedt.

«Steinar hadde planlagt et fantastisk show til bryllupet vårt, og han tilførte virkelig bryllupet det lille ekstra. Han imponerte stort alle gjestene, og med sin behagelig fremtoning og tilstedeværelse var han et magisk tillegg i feiringen på alle måter. Hans evne til å komme i kontakt med gjestene og skape magiske øyeblikk mellom dem var svært imponerende, og tilføyde feiringen en ekstra dimensjon. Vi vil virkelig anbefale Steinar til alle som ønsker en magisk opplevelse. Han er en fantastisk tryllekunstner, og ikke minst utrolig hyggelig!»

      – Anne S. & Carter Krayou.

«Hei Steinar!!

Tusen takk for en helt enestående opplevelse i bryllupet vårt!
Jeg ville bare sende deg noen ord og si at du tok alle med storm med din utrolige trylling og magiske fingre. Også svigermor ble helt stum av beundring   Alt var stålende og jeg må si at som kunstner selv, satt jeg umåtelig stor pris på nærtrylling med kortstokken i hånd. Jeg vet at det tar ufattelig mange timer å bli god til å spille et instrument, og at du har lagt ned enormt mange arbeids- og øvingstimer i din kunstart, er hevet over enhver tvil! 
Du hadde en veldig behagelig framtreden som bare gjorde det hele enda bedre.

Jeg håper så mange som mulig får oppleve deg slik vi gjorde det!
Helt unikt og strålende :)»

– T.J. Madsen

Send en forespørsel på bryllupsunderholdning: